Statistics and information for lajmi.net

lajmi.net lajmi.net lajmi.netNovember 01, 2018
Last Updated

425 Thousand
Visits/Month
All sources: desktop and mobile
02:52 min. Visit Duration
2.39 Pages per a Visit
62.14% Bounce Rate
We estimate summary traffic for lajmi.net as 425 Thousand visits per month.
The users' engagement: Pages per Visit: 2.39, Average Visit Duration: 02:52 minutes, Bounce Rate: 62.14%.

Most lajmi.net users live in Germany - 10.7%, Macedonia (the former Yugoslav Republic of) - 10.0%, Serbia - 7.8%, United States of America - 3.4%.
34.7% of users visit lajmi.net from a search engine, while 9.7% via a hyperlink, and 55.6% come directly - i.e. type the url or use a bookmark.


Germany 10.7%
Macedonia (the former Yugoslav Republic of) 10.0%
Serbia 7.8%
United States of America 3.4%
Search 34.7%
Direct 55.6%
Referrals 9.7%Traffic from Organic Search, worldwide

Keyword   Position Traffic to the site Number of searches
lajmi.net 1 0 0
rrezohet albulena haxhiu 1 0 0
lajmi 1 0 0
lajmi i fundit nga sporti 2 0 0
lajmet e sotme sportive 3 0 0
lajmet e fundit nga sporti 3 0 0
blero dhe kallashi 4 12 180
esaj al 4 0 0
neser promovohen librat 4 13 200
beogradin 4 0 0
ritje blerjeve online 4 1 28
game of thrones me titra shqip 5 0 0
falja e borxheve kek 6 0 0
lojerat kompjuterike 6 7 1000
ali pashe tepelena kuriozitete 6 610 82000
litefoto 6 0 0
lajme sportive 6 0 0
b kompleks 6 0 0
kek me portokall 7 0 56
vetura e qeverisë së kosovës me targa të serbisë! 7 1 140
lajmet globale 8 0 0
enderrat 8 0 0
lajme globale 8 0 0
blero dhe teuta 8 0 0
propozimet per flamur te kosoves 9 0 0
mesazhi 9 0 0
mineralet 10 8 1100
elena gjika 10 3 470
lajm 10 0 0
si dhe ku perdoret avulli 10 5 790

Main       Privacy Policy       Contact